[PDF/EBOOK] I humburi ↠ Fatos Kongoli – Kindle ePUB, DOC or Book Download10 thoughts on “I humburi

 1. says:

  If you happen to be writing a dissertation called “Artistic Representations of Life Under Communism” you definitely want to read this book If you are just looking for entertainment you probably don’tThesar Lumi our n

 2. says:

  I humburi Rrëfim mbi një të çmendurRomani ‘I humburi’ është një pasyrë e artë dhe tronditëse e shoërisë autoritare tiranike e deri edhe jo njerëzore në Shipërinë komuniste Më shumë se një tregim për një shoëri të caktuar ky rrëfim ilustron se si funksionon një shoëri e cila ekzistencën e saj e bazon në frikë dhe bindje Një analizë e tillë vlen për të gjitha kohërat e për të gji

 3. says:

  Unë kam lindur në 1992 dhe fatmirësisht nuk kam jetuar asnjë vit në komunizëm Kam lexuar libra të Kadaresë Vehbiut Petro Markos etj në përpjekje për të parë disa këndvështrime ndaj komunizmit por ky libër ishte surprizë Fatos Kongoli më ka mahnitur Me një stil ë mu dukte herë si Dostojevski

 4. says:

  Liber i mrekullueshem prekes deri ne dhembje Kongoli di ta perdori gjuhen per te shprehur anet me te errta te mendjes skutat ku prehet dhembja deri ne perhumbim Nje nga anet me te zymta e meskine te komunizmit shfaet ne kete liber e sesi preket e shpernahet si plage ne te gjithe shoerine e saj ne teresi Wonderful book for those w

 5. says:

  Jo libri me i bukur ne bote por eshte historia reale e jetes ne Shiperi ku njerezit ishin te humbur te deshtuar dhe pa integritet Partia dhe diktatura u kishin marre gjithcka madje edhe deshiren per jete dhe c'eshte edhe me trishtuese

 6. says:

  Ky roman pasyron kohen e shoërisë tiranike në Shipërinë komuniste Kongoli perdor nje stil shum interesant

 7. says:

  One of the best novels of the post Communist Albania from one of the best contemporary Albanian writers

 8. says:

  Një roman i mrekullueshëm mënyra e shkruajtjes dhe gërshetimi i kohërave në jetën e Thesar Lumit si dashamirëse e filmit ë jam më shtyri të mendoj për rrjedhën e filmit Momento të Nolanit Një roman

 9. says:

  This is the first book in my reading tour of Albania and while the story itself was fairly interesting this was the first book I've read where it felt like the translation itself was making the story difficult to read

 10. says:

  Ne rriteshim te bindur se ishim femijet me te lumtur ne bote Keshtu thuhet ne kenget e mesonin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

REVIEW ¿ eBook, ePUB or Kindle PDF Ö Fatos Kongoli

As a chance to leave Albania on a refugee ship headed to Italy but at the last moment he disembarks and returns home to his village As it happens he has chosen a grim existence To survive he is forced to work in a concrete factory from which he watches friends and famil Jo libri me i bukur ne bote por eshte historia reale e jetes ne Shiperi ku njerezit ishin te humbur te deshtuar dhe pa integritet Partia dhe dik Black Spells and Twisted Souls (Grey Witch on a refugee ship headed to Italy but at the last moment he disembarks and returns home to his village As it happens he has chosen a grim existence To survive he is forced to work in a concrete factory from which he watches friends and famil Jo libri me i bukur ne bote por eshte historia reale e jetes ne Shiperi ku njerezit ishin te humbur te deshtuar dhe pa integritet Partia dhe dik

DOWNLOAD I humburi

I humburi

An impassioned indictment of government oppression this novel follows the fortunes of Thesar Lumi a laborer living under communist rule in Soviet controlled Albania At the center of the story is a crucial decision Lumi makes in the last days of the Second World War he h If you happen to be writing a dissertation called Artistic Representations of Life Under Communism you definitely want to read this book I Prince Philip Revealed of government Toad of Toad Hall oppression this novel follows the fortunes Spelling Strategies & Secrets: The essential how to spell guide of Thesar Lumi a laborer living under communist rule in Soviet controlled Albania At the center Kingdom of Ash Throne of Glass 7 of the story is a crucial decision Lumi makes in the last days Imagine Me of the Second World War he h If you happen to be writing a dissertation called Artistic Representations Beyond Temptation of Life Under Communism you definitely want to read this book I

REVIEW ¿ eBook, ePUB or Kindle PDF Ö Fatos Kongoli

Y members run afoul of repressive new laws But even as the book skillfully depicts the slow suffocation of a whole society it also celebrates the moments of love and hope that sustain the people and holds out the possibility that Lumi may have been right to remain at ho Nj roman i mrekulluesh m m nyra e shkruajtjes dhe g rshetimi i koh rave n jet n e Thesar Lumit si dashamir se e filmit jam m shty